Labogids
Centraal Laboratorium - AZ Zeno

 

Welkom op de website van de dienst Klinische Biologie AZ Zeno.

Het laboratorium is één van de medisch-technische diensten van AZ Zeno met campussen in Knokke-Heist en Blankenberge waar diverse laboratoriumanalyses uitgevoerd worden.

De stalen zijn enerzijds afkomstig van patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis (gehospitaliseerd) en anderzijds afkomstig van patiënten die bij een huisarts of specialist op consultatie geweest zijn (ambulant). Daarnaast kunnen ook stalen afkomstig uit andere laboratoria in ons labo geanalyseerd worden.

In deze labogids kunt u de nodige informatie vinden over de verschillende laboratoriumanalyses, de specifieke afnameprocedures, de correcte bewaar- en transportcondities, de gebruikte meetmethoden, de uitvoerfrequentie en de verwachte antwoordtijd. Vier klinisch biologen zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde testen en staan steeds ter beschikking om vragen te beantwoorden en advies te verlenen.

Nieuw! Vanaf heden kunnen ambulante patiënten op vaste tijdstippen terecht op het laboratorium voor bloedafnames. Dit op telkens weekdagen van 9h tot 11h30.

Kalvekeetdijk 260 | 8300 Knokke-Heist | Tel: +32(0)50/53 47 50 | Fax: +32(0)50/53 47 59 | Email: centraal.labo@azzeno.be
Website laatst bijgewerkt op 20/06/2019